Haal die bboy stand pose uit de kast, zet je haar in de krul en maak je klaar om te feesten alsof het weer de jaren 80 en 90 is! We zijn verheugd om je uit te nodigen voor een reis terug in de tijd: een Flashback Feest Spektakel!

3

Datum:

Zaterdag 31-Augustus-2024

Tijd:

van 20.00 – 01.00 uur

Locatie:

Stadstheater De Boemel in Tilburg

Dresscode:

Denk aan retro chic! We moedigen 80s en begin 90s mode sterk aan. (ook trainingspak enzo)

NB:

Er ook een minuut stilte voor de broeders en zusters die er niet meer zijn. Om er zeker van te zijn dat deze niet vergeten worden vragen we je ook om een naam en foto met datum van deze mee te sturen.

Mis het niet!
Meld je direct aan want vol=vol!

We kunnen niet wachten om je daar te zien! VOL=VOL

Peace,
Yo! Tilly Crew

3

Kom en feest met ons mee voor een avond vol nostalgie, waarbij we onszelf terugbrengen naar het tijdperk van cassettebandjes, boomboxen en onvergetelijke dansmoves.

Van breakdance battles tot klassieke arcade spellen, dit evenement belooft een viering te worden van alles wat cool en geweldig was. Dus trommel je vrienden op, trek je beste outfit aan en bereid je voor om te dansen op de iconische beats van Grandmaster Flash, Afrika Bambaataa, Jungle Brothers, Teddy Riley en LL Cool J

3

Mocht je nog foto’s of krantenknipsels hebben uit die tijd stuur ze ons!

Het wordt helemaal te gek!
Mis niet de ultieme terugblik-ervaring in Tilburg. Zet de datum in je agenda, verspreid het woord en laten we samen wat geweldige herinneringen maken!